Tante Irma

In de rubriek “kan het nog belachelijker?”; Telenet lanceert een ‘Internet Security’ campagne, met als mascotte een poetsvrouw genaamd, Tante Irma. …Tante Irma houdt je PC ‘netjes’!

Ik begrijp best dat het niet eenvoudig is om internet-beveiligingsproducten te verkopen aan de modale internetgebruiker, maar dit slaat toch echt wel alles. Gewoon even Tante kaat … sorry Irma installeren en al je spam/virus problemen zijn opgelost. Kan het nog infantieler? Wie bedenkt toch die campagnes?

Trouwens spam filtering en een anti-virus filter zitten momenteel toch in het basispakket van Telenet. Wat is dan nog de toegevoegde waarde van dit pakket? Gewoon een firewall bovenop het bestaande spam anti-virus filtering aanbod?
Wil Telenet op sluikse wijze onwetende klanten iedere maand 4 EUR extra laten afdokken? Zou je poetsvrouw Tante Irma met dienstencheques kunnen betalen?

Telenet Tante Irma

Leave a Reply