LinkedIn

Column in Vacature gelezen over LinkedIn, de web2.0 versie van je professionele netwerk. Best wel grappig. De schrijfster steekt een beetje de draak met het ‘verzamelen’ van professionele contacten. Waarschijnlijk niet helemaal onterecht. Je stelt je wel vragen wanneer je op LinkedIn weer eens op het profiel van een ‘professional’ valt die meer dan 500 contacten heeft. Kent die dan al die 500 contacten goed? Wie kent nu 500 mensen in z’n werkmilieu? Neen, wie kent nu 500 mensen (goed) tout court?

Een column schrijven over LinkedIn helpt blijkbaar. Het LinkedIn netwerk van de schrijfster groeit. Van de oorspronkelijke 11 contacten waarvan sprake in de column heeft ze haar ‘professionele’ netwerk reeds uitgebreid tot meer dan 30 LinkedIn contacten.

Benieuwd wat deze blog post doet voor mijn LinkedIn contacten.

Leave a Reply